Om tømrerfirma​et

Jeg driver et ungt og dynamisk tømrerfirma, der værner om den faglige stolthed.  

Bæk´s Byg ApS

Jeg er en ung og dynamisk tømrer, der har et jordnært og kvalitetsbevidst tømrerfirma. Jeg udfører tømrerarbejde for husejere og jeg tager desuden gerne fagentrepriser som underentreprenør.

Jeg værner om min faglige stolthed, og jeg afslutter aldrig en opgave, før kunden og jeg selv er tilfredse med resultatet. 

Jeg udfører alt inden for tømrerfaget, blandt andet tilbygninger, tagrenovering, vindues udskiftning og vedligeholdelse af boliger i området Midt- og Østjylland.

Grundig kunderådgivning

Jeg står klar med professionel rådgivning, der kan forbedre kvaliteten, effektivere byggeprocessen samt løsninger, der kan være mere økonomisk fordelagtige.

I Brdr. Bæks Byg har kundens tilfredshed altid højeste prioritet. I den personlige dialog gør jeg meget ud af at lytte og forstå mine kunders ønsker og behov. Derudover er det vigtig for mig, at forventnings afstemme med dig som kunde inden vi indgår en aftale, for at undgå eventuelle misforståelser..

Om mig

Jeg hedder Lars og jeg er uddannet tømrer. Firmaet er altid opdateret med den nyeste viden i byggebranchen, der sikrer dig som kunde at opgaven bliver udført efter de nyeste krav og metoder. Firmaet har kontor i Middelfart, mens værksted og lager også er i Middelfart. mail@baeksbyg.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Lars

Lars er din håndværker ude på byggepladsen, og har den daglige dialog med dig som bygherre. Lars lever for det gode håndværk, og sætter en ære i at udføre arbejdet med sans for de små detaljer. 

Kunne du tænke dig et GRATIS tilbud?

SKAL HUSET RENOVERES ELLER BYGGES OM, SÅ LAD MIG HØRE FRA DIG

FIRMAINFO​

Bæks Byg ApS

CVR: 40794832

ADRESSE

Korsbjergvej 17

5500 Middelfart

KONTAKT

​TLF: 20 94 20 58

MAIL: lb@baeksbyg.dk