Kontakt Bæks Byg ApS

Kontakt din lokale tømrer i Middelfart, for at få en snak om, hvad jeg tilbyder, og om, hvad du ønsker. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris. Jeg bestræber mig altid efter at svare hurtigst muligt.

Bæks Byg ApS

Korsbjergvej 17, 5500 Middelfart

Telefon: 20 94 20 58

E-mail: lb@baeksbyg.dk

CVR: 40794832

Allan Ploug Sørensen

★★★★★

Ny skydedør - og lidt til

Vi har fået udskiftet en stor skydedør i fritidshuset. Resultatet er meget godt! Arbejdet blev udført i januar 2016. Ved samme lejlighed blev nogle ydreplader skiftet og væggene efterisoleret. Alt sammen for at energirenovere. Thomas og Lars har været meget behagelige og yderst kompetente i processen. De er nøjagtige og venlige. Der svares hurtigt på mails, og det er nemt at komme i kontakt via sms/tlf. Alt papirarbejde os imellem er afviklet fint. Vi er meget tilfredse, og vi vil gerne ringe til brødrene, når vi næste gang skal løse en opgave, som er lidt for stor til amatører. Hermed er givet de bedste anbefalinger til brødrene Bæk!

Karen Marie Hovmøller

★★★★★

Nyt HTH køkken og altan dør 

​Brdr. Bæks Byg udskiftede det gamle køkken i min lejlighed til et nyt HTH Køkken. De stod for hele dialogen med HTH og lavede et rigtig godt tilbud. Under arbejdet, viste det sig at væggen bag det eksisterende køkken var fugtig. Nedtagningen af det gamle køkken tog derfor længere tid end forventet, men tømrene blev et par timer længere og leverede alligevel køkkenet til tiden. Selve arbejdet er udført som vi havde aftalt og køkkenet er rigtig flot.

Lene Dalgaard

★★★★★

Nyt tag, vinduer, træterrasse

​Arbejdet er udført helt efter vore ønsker, så det passer til huset. Den meget tiltrængte totalrenovering af hævet træterrasse er rigtig god! Som aftalt er alt gammelt byggemateriale også fjernet. Alle aftaler og tilbud er på skrift (mail) og den færdige pris blev som aftalt. Meget venlige og opmærksomme tømrere, som jeg klart kan anbefale!

David Lund

★★★★★

Omlægning af køkkengulv

​Vi bestilte dem til at fjerne et eksisterende, beskadiget Marmoleum - klik - gulv og lægge det igen til dels ved hjælp af nyindkøbte felter. Arbejdet var i orden og der var fint ryddet op bagefter. Det viste sig, at der kom til at mangle et felt. De var meget fleksible med hensyn til at komme forbi på et senere tidspunkt og gøre det sidste arbejde færdigt.

★★★★★

Haveskur

​Stort haveskur på 2,5x7 m. udført i træ med eternit tag. Samt dør, vinduer og dobbeltport til havetraktor. Flot arbejde til en meget fornuftig pris. Flinke og imødekommende håndværkere der både lytter og kommer med gode råd. Så kan klart anbefale herfra.

Bliv den næste der får et godt tilbud!

Jeg besvarer så hurtigt som muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Bæks Byg ApS

Korsbjergvej 17, 5500 Middelfart

CVR: 40794832

Kontakt

trigger-phone  Telefon: 20 94 20 58

trigger-mail  E-mail: lb@baeksbyg.dk

Telefontider

​Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Følg mig på Facebook

facebook 30px