Jeg tilbyder

Jeg har mange års erfaring inden for hele tømrerfaget og er klar til at løse din opgave.​​

– Tømreropgaver

Jeg tilbyder alt indenfor tømrerarbejde, alt lige fra tagarbejde til køkkenmontage. Jeg står klar til at udføre din opgave.

– Renoveringsopgaver​

Trænger huset til nyt tag? eller hvad med et nyt køkken? Renovering kan ofte blive et omfattende projekt. Jeg rådgiver dig om den mest fordelagtige løsning til din konkrete opgave.

– Tilbygningsopgaver

Mangler i plads i boligen, eller vil i have etableret en ny glaskarnap til udvidelse af jeres stue? En tilbygning er en nem måde at udvide husets areal på, men skal samtidig indgå som en naturlig del af husets oprindelige arkitektur. Jeg tegner din nye tilbygning op som skitseforslag, for at give et bedre helhedsindtryk af løsningen.

– Totalentreprise

Drømmer du om at bygge nyt? Jeg er vant til at stå med hele ansvaret for byggeprojektet, fra den første skitse, til det nøglefærdige byggeri. Jeg udarbejder udbudsmateriale til samtlige fagentrepriser, og indhenter tilbuddene. Derved undgår i som kunde, dyre regninger på ekstraarbejde.

I har som kunde, kun én kontaktperson gennem alle byggeriets faser, idet Jeg står for koordinering og styring af alle involverede parter. Jeg har faste og pålidelige samarbejdspartnere, som Jeg kan garantere lever op til mine høje kvalitetskrav.

– Projektering

Jeg tilbyder projekterings arbejde på mindre projekter, så tøv ikke med at kontakte mig, hvis i mangler færdige tegninger og beskrivelser til en ny tilbygning, sommerhus eller ombygning.

Kunne du tænke dig et GRATIS tilbud?

SKAL HUSET RENOVERES ELLER BYGGES OM, SÅ LAD MIG HØRE FRA DIG

FIRMAINFO​

Bæks Byg ApS

CVR: 40794832

ADRESSE

Korsbjergvej 17

5500 Middelfart

KONTAKT

​TLF: 20 94 20 58

MAIL: lb@baeksbyg.dk