Om vores tømrerfirma​

Vi er et ungt og dynamisk tømrerfirma, der værner om vores faglige stolthed.  

Brdr. Bæk´s Byg ApS

Vi er et ungt og dynamisk team, der har et jordnært og kvalitetsbevidst tømrerfirma. Vi udfører tømrerarbejde for husejere og vi tager desuden gerne fagentrepriser som underentreprenør.

Vi værner om vores faglige stolthed, og vi afslutter aldrig en opgave, før kunden og vi selv er tilfredse med resultatet. 

Vi udfører alt inden for tømrerfaget, blandt andet tilbygninger, tagrenovering, vindues udskiftning og vedligeholdelse af boliger i området Midt- og Østjylland. 

Grundig kunderådgivning

Vi står klar med professionel rådgivning, der kan forbedre kvaliteten, effektivere byggeprocessen samt løsninger, der kan være mere økonomisk fordelagtige.
​I Brdr. Bæks Byg har kundens tilfredshed altid højeste prioritet. I den personlige dialog gør vi meget ud af at lytte og forstå vores kunders ønsker og behov. Derudover er det vigtig for os, at forventnings afstemme med dig som kunde inden vi indgår en aftale, for at undgå eventuelle misforståelser.. 

 

Om os

Vi hedder Lars og Thomas, og vi er begge uddannede tømrer. Thomas er pt. under videreuddannelse som bygningskonstruktør, firmaet er derfor altid opdateret med den nyeste viden i byggebranchen, der sikrer dig som kunde at opgaven bliver udført efter de nyeste krav og metoder. Firmaet har kontor i Aarhus, mens værksted og lager er i Viborg. mail@baeksbyg.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde.

Thomas

Udover at være på byggepladsen, vil Thomas typisk være din kontaktperson under tilbuds fasen, og bistår ydermere med rådgivning angående materiale valg, konstruktions opbyggelse og det økonomiske aspekt.  

Lars

Lars er din håndværker ude på byggepladsen, og har den daglige dialog med dig som bygherre. Lars lever for det gode håndværk, og sætter en ære i at udføre arbejdet med sans for de små detaljer. 

Kunne du tænke dig et GRATIS tilbud?

SKAL HUSET RENOVERES ELLER BYGGES SÅ LAD OS HØRE FRA DIG

FIRMAINFO​

​BRDR. BÆKS BYG ApS

CVR: 32312799

ADRESSE

​Sejrøgade 18 1,tv

8000 Århus C

KONTAKT